Η επιχείρηση παρέχει τη δυνατότητα να αλλάξετε κάποιο κόσμημα με κάποιο άλλο μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Βασική προϋπόθεση για την αλλαγή είναι το κόσμημα να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβετε, να μην έχει φορεθεί και να περιέχεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς.

Η επιχείρηση καλύπτει τις εξής περιπτώσεις:

  • Αλλαγή (επειδή επιθυμείτε να αλλάξετε την επιλογή σας)
    Σ’ αυτή την περίπτωση, αφού λάβουμε το προϊόν και πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα λάβετε μέσω e-mail τον κωδικό εκπτωτικού κουπονιού ίσης αξίας του κοσμήματος που επιθυμείτε να αλλάξετε. Στη συνέχεια πραγματοποιείτε νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε και συμπληρώνετε τον κωδικό εκπτωτικού κουπονιού στο σημείο που θα σας ζητηθεί. Τα έξοδα αποστολής για όλη τη διαδικασία είναι δική σας χρέωση.
  • Αλλαγή (επειδή παραλάβατε λάθος παραγγελία)
    Σ’ αυτή την περίπτωση, αφού λάβουμε το προϊόν και πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα σας αποσταλεί η σωστή παραγγελία εντός 5 εργάσιμων ημερών. Για το τρόπο επιστροφής των κοσμημάτων επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@xoutous.gr

Επιστροφές χρημάτων

Ναι, μπορείτε να επιστρέψετε το/τα κόσμημα/τα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.xoutous.gr και να λάβετε τα χρήματά σας πίσω (δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής).
Για περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε το έντυπο «Δικαίωμα Υπαναχώρησης» παρακάτω

ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης από την παρούσα σύμβαση εντός 30 εργάσιμων ημερών χωρίς μνεία λόγου.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης άρχεται από τη στιγμή που ο καταναλωτής αποκτά τη φυσική κατοχή των αγαθών.

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει λάβει το εν λόγω έντυπο, η περίοδος υπαναχώρησης άρχεται όταν ο καταναλωτής λάβει αυτό το έντυπο.

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, η περίοδος υπαναχώρησης άρχεται όταν ο καταναλωτής λάβει τις πληροφορίες αυτές.

Προκειμένου να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο καταναλωτής ειδοποιεί την εταιρεία σύμφωνα με το όνομα και τη διεύθυνση που αναφέρονται κάτωθι και κάνοντας χρήση σταθερού μέσου (π.χ. γραπτή ταχυδρομική επιστολή, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

Ο καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει το παρόν έντυπο, χωρίς να είναι υποχρεωτικό.

Συστήνεται στον καταναλωτή για διευκόλυνση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης να συμπληρώνει και να στέλνει μαζί με το επιστραφέν προϊόν και το παρόν έντυπο.

Εάν ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο καταναλωτής επιβαρύνεται με το κόστος μεταφορικών επιστροφής του προϊόντος.

Επιπλέον του δικαιώματος υπαναχώρησης, οι εθνικοί κανόνες για το δίκαιο των συμβάσεων μπορούν να προβλέπουν περαιτέρω δικαιώματα του καταναλωτή, π.χ. καταγγελία της σύμβασης σε περίπτωση παράλειψης παροχής πληροφοριών.